woensdag 27 november 2013

Officieel Google Adwords Partner








Nieuwe Adwords Certificering


Google heeft onlangs een nieuw Adwords Partner programma gelanceerd. Om daarvoor in aanmerking te komen moet je aan 3 eisen voldoen:

  1. Jaarlijks slagen voor verschillende adwords examens.
  2. Adwords accounts beheren van diverse klanten (waarbij er minimaal $ 10.000 wordt gespendeerd aan Adwords gedurende een periode van 90 dagen).
  3. Goede adwords prestaties behalen
    Deze prestatie-index is nieuw en ik ben er erg blij mee, want hiermee stelt Google ook duidelijke prestatie-eisen aan hun partners. 
Daarnaast biedt Google ook een heleboel ondersteuning aan hun nieuwe partners. Als partner ontvang je leads, promotie-aanbiedingen (in de vorm van gratis kliktegoed voor je klanten), cursussen van de Partner Academy, een community waarin Google Partners elkaar kunnen helpen, etc.

Kortom, een interessant programma met voordelen voor alle partijen: Google, Google Partners en Google adverteerders. Want als Google adverteerder weet je dat een Google Partner aan kwaliteitseisen voldoet, waardoor je zekerder bent van een succesvolle adwords campagne!

Zoals je kunt zien aan de Partner-button hiernaast heb ik de Google Partner certificering al behaald. Mocht je er vragen over hebben of zoek je een betrouwbare partij die een succesvolle adwords campagne voor je kan opzetten, laat het mij weten!